[vc_row full_height="yes" row_type="parallax" full_screen_section_height="no" css=".vc_custom_1628132056673{background-image: url(https://www.architectlaos.com/wp-content/uploads/2021/08/VANG-VIENG-PLAZA-HOTEL-RENOVATION-BACKGROUND-IMAGE.jpg?id=3020) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}"][vc_column][vc_row_inner][vc_column_inner el_class="cellbackbutton" width="1/4" css=".vc_custom_1526529116212{background-color: rgba(255,255,255,0.9) !important;*background-color: rgb(255,255,255) !important;}"][eltdf_button type="simple" text="PROJECTS" icon_pack="ion_icons" ion_icon="ion-android-arrow-back" font_weight="" link="/projects/hotels-and-cruises/"][/vc_column_inner][vc_column_inner width="1/4"][/vc_column_inner][vc_column_inner width="1/4"][/vc_column_inner][vc_column_inner width="1/4"][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner][vc_column_inner el_class="cellprojectdetail" width="1/4" css=".vc_custom_1526529608637{background-color: rgba(255,255,255,0.9) !important;*background-color: rgb(255,255,255) !important;}"][eltdf_accordion style="toggle" layout="simple"][eltdf_accordion_tab title_tag="h4" title="Sisombath Plaza Hotel Renovation - 2020-2021"][vc_infobox

[vc_row full_height="yes" row_type="parallax" full_screen_section_height="no" css=".vc_custom_1628131668494{background-image: url(https://www.architectlaos.com/wp-content/uploads/2021/08/WOOD-HOUSE-BACKGROUND-IMAGE.jpg?id=3012) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}"][vc_column][vc_row_inner][vc_column_inner el_class="cellbackbutton" width="1/4" css=".vc_custom_1526529116212{background-color: rgba(255,255,255,0.9) !important;*background-color: rgb(255,255,255) !important;}"][eltdf_button type="simple" text="PROJECTS" icon_pack="ion_icons" ion_icon="ion-android-arrow-back" font_weight="" link="/projects/residential/"][/vc_column_inner][vc_column_inner width="1/4"][/vc_column_inner][vc_column_inner width="1/4"][/vc_column_inner][vc_column_inner width="1/4"][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner][vc_column_inner el_class="cellprojectdetail" width="1/4" css=".vc_custom_1526529608637{background-color: rgba(255,255,255,0.9) !important;*background-color: rgb(255,255,255) !important;}"][eltdf_accordion style="toggle" layout="simple"][eltdf_accordion_tab title_tag="h4" title="SSB Wood House - 2019-2020"][vc_infobox title="Project"

[vc_row full_height="yes" row_type="parallax" full_screen_section_height="no" css=".vc_custom_1628128729959{background-image: url(https://www.architectlaos.com/wp-content/uploads/2021/08/PRIVATE-HOUSE-VIENTIANE-BACKGROUND-IMAGE.jpg?id=2933) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}"][vc_column][vc_row_inner][vc_column_inner el_class="cellbackbutton" width="1/4" css=".vc_custom_1526529116212{background-color: rgba(255,255,255,0.9) !important;*background-color: rgb(255,255,255) !important;}"][eltdf_button type="simple" text="PROJECTS" icon_pack="ion_icons" ion_icon="ion-android-arrow-back" font_weight="" link="/projects/residential/"][/vc_column_inner][vc_column_inner width="1/4"][/vc_column_inner][vc_column_inner width="1/4"][/vc_column_inner][vc_column_inner width="1/4"][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner][vc_column_inner el_class="cellprojectdetail" width="1/4" css=".vc_custom_1526529608637{background-color: rgba(255,255,255,0.9) !important;*background-color: rgb(255,255,255) !important;}"][eltdf_accordion style="toggle" layout="simple"][eltdf_accordion_tab title_tag="h4" title="Private House - Vientiane Capital -

[vc_row full_height="yes" row_type="parallax" full_screen_section_height="no" css=".vc_custom_1628126815460{background-image: url(https://www.architectlaos.com/wp-content/uploads/2021/08/LUANG-PRABANG-VIEW-HOTEL-RENOVATION-BACKGROUND-IMAGE.jpg?id=2874) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}"][vc_column][vc_row_inner][vc_column_inner el_class="cellbackbutton" width="1/4" css=".vc_custom_1526529116212{background-color: rgba(255,255,255,0.9) !important;*background-color: rgb(255,255,255) !important;}"][eltdf_button type="simple" text="PROJECTS" icon_pack="ion_icons" ion_icon="ion-android-arrow-back" font_weight="" link="/projects/hotels-and-cruises/"][/vc_column_inner][vc_column_inner width="1/4"][/vc_column_inner][vc_column_inner width="1/4"][/vc_column_inner][vc_column_inner width="1/4"][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner][vc_column_inner el_class="cellprojectdetail" width="1/4" css=".vc_custom_1526529608637{background-color: rgba(255,255,255,0.9) !important;*background-color: rgb(255,255,255) !important;}"][eltdf_accordion style="toggle" layout="simple"][eltdf_accordion_tab title_tag="h4" title="Luang Prabang View Hotel Renovation -

[vc_row full_height="yes" row_type="parallax" full_screen_section_height="no" css=".vc_custom_1628125933714{background-image: url(https://www.architectlaos.com/wp-content/uploads/2021/08/VIEW-LUANG-PRABANG-RESORT-BACKGROUND-IMAGE.jpg?id=2838) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}"][vc_column][vc_row_inner][vc_column_inner el_class="cellbackbutton" width="1/4" css=".vc_custom_1526529116212{background-color: rgba(255,255,255,0.9) !important;*background-color: rgb(255,255,255) !important;}"][eltdf_button type="simple" text="PROJECTS" icon_pack="ion_icons" ion_icon="ion-android-arrow-back" font_weight="" link="/projects/hotels-and-cruises/"][/vc_column_inner][vc_column_inner width="1/4"][/vc_column_inner][vc_column_inner width="1/4"][/vc_column_inner][vc_column_inner width="1/4"][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner][vc_column_inner el_class="cellprojectdetail" width="1/4" css=".vc_custom_1526529608637{background-color: rgba(255,255,255,0.9) !important;*background-color: rgb(255,255,255) !important;}"][eltdf_accordion style="toggle" layout="simple"][eltdf_accordion_tab title_tag="h4" title="View Luang Prabang Resort - 2020-Ongoing"][vc_infobox

[vc_row full_height="yes" row_type="parallax" full_screen_section_height="no" css=".vc_custom_1628072346930{background-image: url(https://www.architectlaos.com/wp-content/uploads/2021/08/GOL-BACKGROUND-IMAGE.jpg?id=2776) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}"][vc_column][vc_row_inner][vc_column_inner el_class="cellbackbutton" width="1/4" css=".vc_custom_1526529116212{background-color: rgba(255,255,255,0.9) !important;*background-color: rgb(255,255,255) !important;}"][eltdf_button type="simple" text="PROJECTS" icon_pack="ion_icons" ion_icon="ion-android-arrow-back" font_weight="" link="/projects/hotels-and-cruises/"][/vc_column_inner][vc_column_inner width="1/4"][/vc_column_inner][vc_column_inner width="1/4"][/vc_column_inner][vc_column_inner width="1/4"][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner][vc_column_inner el_class="cellprojectdetail" width="1/4" css=".vc_custom_1526529608637{background-color: rgba(255,255,255,0.9) !important;*background-color: rgb(255,255,255) !important;}"][eltdf_accordion style="toggle" layout="simple"][eltdf_accordion_tab title_tag="h4" title="Garden of Life Resort - 2018-2019"][vc_infobox

[vc_row full_height="yes" row_type="parallax" full_screen_section_height="no" css=".vc_custom_1537257928644{background-image: url(https://www.architectlaos.com/wp-content/uploads/2018/09/Parking-semensethai-shopping-mall_background-image.jpg?id=2512) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}"][vc_column][vc_row_inner][vc_column_inner el_class="cellbackbutton" width="1/4" css=".vc_custom_1526529116212{background-color: rgba(255,255,255,0.9) !important;*background-color: rgb(255,255,255) !important;}"][eltdf_button type="simple" text="PROJECTS" icon_pack="ion_icons" ion_icon="ion-android-arrow-back" font_weight="" link="/projects/commercial/"][/vc_column_inner][vc_column_inner width="1/4"][/vc_column_inner][vc_column_inner width="1/4"][/vc_column_inner][vc_column_inner width="1/4"][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner][vc_column_inner el_class="cellprojectdetail" width="1/4" css=".vc_custom_1526529608637{background-color: rgba(255,255,255,0.9) !important;*background-color: rgb(255,255,255) !important;}"][eltdf_accordion style="toggle" layout="simple"][eltdf_accordion_tab title_tag="h4" title="Parking Semensetai Shopping Mall"][vc_infobox title="Project" details="SAMSENTHAI

[vc_row full_height="yes" row_type="parallax" full_screen_section_height="no" css=".vc_custom_1530171031184{background-image: url(https://www.architectlaos.com/wp-content/uploads/2018/05/Luang_Say_Residence_Laos_Luang_Prabang_Photo_by_Cyril_Eberle_DJI_0024.jpg?id=2183) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}"][vc_column][vc_row_inner][vc_column_inner el_class="cellbackbutton" width="1/4" css=".vc_custom_1526529116212{background-color: rgba(255,255,255,0.9) !important;*background-color: rgb(255,255,255) !important;}"][eltdf_button type="simple" text="PROJECTS" icon_pack="ion_icons" ion_icon="ion-android-arrow-back" font_weight="" link="/projects/hotels-and-cruises/"][/vc_column_inner][vc_column_inner width="1/4"][/vc_column_inner][vc_column_inner width="1/4"][/vc_column_inner][vc_column_inner width="1/4"][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner][vc_column_inner el_class="cellprojectdetail" width="1/4" css=".vc_custom_1526529608637{background-color: rgba(255,255,255,0.9) !important;*background-color: rgb(255,255,255) !important;}"][eltdf_accordion style="toggle" layout="simple"][eltdf_accordion_tab title_tag="h4" title="Luang Say Residence Hotel"][vc_infobox title="Project" details="Extension

[vc_row full_height="yes" row_type="parallax" full_screen_section_height="no" css=".vc_custom_1526356836553{background-image: url(https://www.architectlaos.com/wp-content/uploads/2018/05/AMBFRVTPENIN56-copy_1.jpg?id=405) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}"][vc_column][vc_row_inner][vc_column_inner el_class="cellbackbutton" width="1/4" css=".vc_custom_1527145319544{background-color: rgba(255,255,255,0.9) !important;*background-color: rgb(255,255,255) !important;}"][eltdf_button type="simple" text="PROJECTS" icon_pack="ion_icons" ion_icon="ion-android-arrow-back" font_weight="" link="/projects/institutional"][/vc_column_inner][vc_column_inner width="1/4"][/vc_column_inner][vc_column_inner width="1/4"][/vc_column_inner][vc_column_inner width="1/4"][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner][vc_column_inner el_class="cellprojectdetail" width="1/4" css=".vc_custom_1527145338546{background-color: rgba(255,255,255,0.9) !important;*background-color: rgb(255,255,255) !important;}"][eltdf_accordion style="toggle" layout="simple"][eltdf_accordion_tab title_tag="h4" title="French Ambassador Residence buildings condition audit"][vc_infobox

[vc_row full_height="yes" row_type="parallax" full_screen_section_height="no" css=".vc_custom_1526552868835{background-image: url(https://www.architectlaos.com/wp-content/uploads/2018/05/Commercial-Building-Lane-Xang-2.jpg?id=1009) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}"][vc_column][vc_row_inner][vc_column_inner el_class="cellbackbutton" width="1/4" css=".vc_custom_1526529116212{background-color: rgba(255,255,255,0.9) !important;*background-color: rgb(255,255,255) !important;}"][eltdf_button type="simple" text="PROJECTS" icon_pack="ion_icons" ion_icon="ion-android-arrow-back" font_weight="" link="/projects/commercial/"][/vc_column_inner][vc_column_inner width="1/4"][/vc_column_inner][vc_column_inner width="1/4"][/vc_column_inner][vc_column_inner width="1/4"][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner][vc_column_inner el_class="cellprojectdetail" width="1/4" css=".vc_custom_1526529608637{background-color: rgba(255,255,255,0.9) !important;*background-color: rgb(255,255,255) !important;}"][eltdf_accordion style="toggle" layout="simple"][eltdf_accordion_tab title_tag="h4" title="Offices for rent building project"][vc_infobox title="Project"